.Як облаштувати сучасну дитячу кімнату?

переглянути інші новини

Більшу частину свого вільного часу дитина проводить саме у власній кімнаті. Тут вона читає, відпочиває, робить уроки, приймає маленьких гостей. Дитячі психологи в один голос стверджують, що підібрана гамма кольорів дитячої спальні має досить сильний вплив на розумовий розвиток малюка та формування його характеру.

 

 

 

 

 

Обираємо якісні та сучасні матеріали

Основний критерій вибору столів, шаф, тумб та інших меблів в дитячу кімнату є матеріал, який обов’язково повинен бути екологічно чистим. Для стильного оформлення рекомендується віддати переваги виключно натуральним матеріалам, які мають гіпоалергенні особливості.

Дитячі меблі – одне з головних складових кімнати. Центр меблів “Гора” пропонує базовий набір, який обов’язково повинен бути присутнім в кожній спальні для дитини:

  • Ліжко – може бути одно-, півтораспальним або ж двоповерхове (для економії простору). Останній варіант найбільш актуальний, коли в кімнаті проживає двоє дітей.
  • Стіл для роботи – тут дитина зможе робити уроки, малювати, займатися іншим своїми справами. Важливо одразу облаштувати необхідне освітлення робочої зони.
  • меблі в дитячу кімнатуКомод – оптимальне рішення для розміщення всіх речей в одному місці.
  • Полки або стелажі – універсальні вироби, які можна використовувати для книг, зберігання різних нагород дитини, для сувенірів та інше.

Якщо ж мова йде про простору дитячу кімнату, тоді доцільно її доповнити облаштованою ігровою зоною, невеликими пуфиками і диваном з розкладним механізмом.

Варіанти освітлення для дитячої кімнати

Світильники, лампи та люстри – ще одна важлива складова для стильного і комфортного облаштування дитячої кімнати. Джерела світла обов’язково повинні перебувати на трьох рівнях:

  1. Верхній рівень складають люстри, призначені для загального освітлення всієї площі.
  2. Другий рівень – це бра, світильники, джерела світла, які використовуються для освітлення тільки ігрової зони.
  3. Третій рівень – це приліжкові лампи, підлогові, настільні лампи і торшери.

Гамма кольорів

Обираючи меблі для дітей, варто порадитися з маленькими мешканцями спальні. Дитина краще знає, які відтінки кольорів вона би хотіла бачити у своїй кімнаті. Довірте їй вибір і створення затишної атмосфери у власній спальні.

Салони меблів у Львові пропонують величезну різноманітність виробів, які приємно здивують своїми формами, розмірами і палітрою кольорів. У каталозі продукції представлені сучасні рішення, які ідеально впишуться в унікальний домашній інтер’єр. Тепер можна сміливо фантазувати і придумувати всілякі варіанти облаштування дитячої кімнати для хлопчиків і дівчаток певної вікової групи.

.АКЦІЇ
.Підписуйтесь на новини

    2015 – 2020 © All rights reserved.

    Developed by IT-Kitchen