.Як правильно обрати диван?

переглянути інші новини

Вітальня – це найголовніша кімната для проведення часу з близькими. Тут Ви відпочиваєте разом з сім’єю, розважаєте друзів, запрошуєте гостей на свята. Тому меблі для вітальні повинні бути максимально якісними, затишними та стильними. В першу чергу це стосується дивану.

Ми зробили підбірку порад, які допоможуть Вам прийняти правильне рішення при виборі дивану.

Насамперед потрібно зазначити, що дивани бувають:

  • модульні;
  • прямі;
  • острівні;
  • кутові.

Також варто знати про механізми трансформації. Загалом їх можна розподілити на ті, які розкладаються, викочуються і розгортаються.

Лайфхаки для тих, хто обирає диван

 

  1. кутовий диванВизначтеся, де буде знаходитися диван. Намалюйте план на папері, таким чином в салоні буде легше зорієнтуватися. Розрахуйте чи буде достатньо місця для пересування, коли диван буде розкладений.
  2. В салоні детально роздивіться механізми трансформації. Його металеві частини мають бути товще, ніж 3 мм, акуратно пофарбовані і надійно з’єднані одне з одним.
  3. Визначте його основну функцію: гостьовий чи для щоденного сну. Врахуйте, хто на ньому буде спати: 40-кілограмова дитина чи чоловік за 80 кілограм.
  4. Посидіть або, ще ліпше, полежіть на дивані. Оцініть щільність наповнювача. Якщо чується скрип, то це ознака ненадійно проклеєного каркасу.
  5. Пильно роздивіться чи рівні шви та ряди скоб. Це маленькі, але ґрунтовні прикмети, які допоможуть відрізнити добросовісного виробника від дилетанта.
  6. Подивіться на задню частину дивану. Якщо плануєте поставити його не під стіну, а в центрі кімнати, то ззаду він має бути акуратно оббитий.
  7. Якщо гарантія виробу складає менше, ніж 18 місяців, то ліпше пошукати іншого виробника.
.АКЦІЇ
.Підписуйтесь на новини

    2015 – 2020 © All rights reserved.

    Developed by IT-Kitchen