.Правила вибору та встановлення дверей

переглянути інші новини

В сучасному світі міжкімнатні двері є важливою складовою будь-якої обстановки. В помешканні вони не тільки виконують функціональну роль, але й беруть участь в стилістиці приміщення, надаючи інтер’єру завершеного вигляду.
На сайті gora -story можна придбати двері, які відрізняються габаритами, формами, матеріалами й технічними характеристиками. Основні матеріали, які використовуються при виробництві міжкімнатних дверей – пластик, метал, МДФ, дерево, скло і дзеркала, як окремо, так і в поєднанні одне з одним. Споживач зі Львова знайде тут велику кількість різновидів міжкімнатних дверей на будь-який смак та гаманець.

Як обрати необхідні двері

Для правильного підбору дверей для приміщення необхідно звертати увагу не стільки на їх естетичне оформлення і ціну, а скоріш на розміри, технічні особливості, фірму-виробника та спосіб відмикання.
Ось деякі різновиди міжкімнатних дверей:
• поворотні;
• розсувні;
• купе;
• такі, що складаються;
• з масиву.

Етапи проведення робіт

Встановлення міжкімнатних дверей недорого можливе, якщо виконати всі роботи власними руками. Для цього необхідно запастись необхідними інструментами й дотримуватись відповідних правил встановлення:
1. Демонтувати старі двері й коробку.
2. Зібрати дверний короб.
3. Встановити навіси.
4. Змонтувати дверну коробку в отворі.
5. Навісити дверне полотно.
6. Зафіксувати лиштви.
7. Протестувати конструкцію.
Також для проведення цих робіт знадобиться наявність будівельного рівня, балона монтажної піни, саморізів, шурупокрута, ножівки та ін. Якщо даний перелік робіт і інструментів не складаються в голові в одне ціле, то краще замовити послугу встановлення дверей у фахівців.

Деякі нюанси

При встановленні обов’язково дотримання всіх розмірів і замірів. Якщо отвір залишається без змін, то нові двері мають бути такого ж розміру, що й старі. Слід пам’ятати, що в будь-якому випадку отвір має бути більшим за двері.
При встановленні необхідно врахувати:
1. Обов’язково дотримання проміжку в 10-15 мм між дверима і коробкою, крім нижньої частини біля підлоги.
2. Необхідний проміжок в 3-5 мм між дверним полотном і елементами короба, щоб виключити можливе заклинювання.
3. Можливість зміни в майбутньому типу, а отже й висоти, підлогового покриття.
4. Важливо звернути увагу на якість зборки, виключити можливі дефекти й пошкодження.

.АКЦІЇ
.Підписуйтесь на новини

    2015 – 2020 © All rights reserved.

    Developed by IT-Kitchen