.Трендові килими 2019-2020

переглянути інші новини

На сьогоднішній день процес виготовлення килимових покриттів в більшості випадків автоматизований. Як правило, це стосується величезних моделей, розрахованих на великі площі. Для виготовлення невеликих декоративних виробів доцільно використовувати ручний спосіб обробки.

Сучасні килими вражають різноманітністю розмірів, відтінків, технологій виробництва та дизайном. Кожен покупець бажає обрати і придбати не тільки якісні, а й трендові моделі, які актуальні в цьому році.

Оригінальні ідеї оформлення інтер’єру

Сьогодні в моді монохромність, яка знайомить кожного покупця з «живою» і яскравою палітрою кольорів. Актуальні природні кольори, до списку яких входять:

  • фаворит цього року – теплий кораловий відтінок;
  • всі відтінки блакитного, особливо користується попитом блідо-блакитний і приглушений синій кольори;
  • темно-зелений;
  • теплі золотисто-коричневі відтінки;
  • теракотові відтінки.

килими ЛьвівЩе одна модна тенденція – стильні доріжки з ефектом «старовини». Нерівномірні потертості, вицвілі відтінки, ділянки з тонким ворсом, на якому можна розглянути заломи – все це зараз в тренді. Такий килим є важливою «родзинкою» в будь-якому інтер’єрі, так як на нього складно не звернути увагу.

Що стосується орнаментів, більшість дизайнерів рекомендують обирати вироби із геометричними візерунками. У продажу можна зустріти килими із зображенням кубів, шахових клітин, ліній, оптичних ілюзій, які представлені в 3D ефекті.

Модні моделі запропоновані в абстрактній формі, немов вони зібрані з окремих елементів в одне ціле. Крім того, в тренді моделі з нерівними краями, килими-пазли, з нечіткими і розмитими лініями.

Обираємо ідеальний килим: на що звернути увагу?

Завершений інтер’єр будь-якого приміщення – це ідеальне поєднання всіх його елементів між собою. Килимове покриття грає далеко не останню роль в процесі створення комфорту і затишку в будь-якому будинку та квартирі.

килимове покриттяОднак в процесі вибору важливо звернути увагу на деякі нюанси:

  1. Структура. У продажу запропоновані плетені, високоворсні моделі, вироби з коротким ворсом. Все залежить від типу приміщення. Наприклад, в вітальню або кухню потрібно підбирати килими, які легко чистяться і не вбирають в себе бруд та інші можливі забруднення.
  2. Оптимальний розмір килима. В процесі вибору потрібно звернути увагу на площу кімнати. Не варто ставити на поверхню килима важкі предмети, так як від навантаження його ворс деформується. Згідно з правилами, килими повинні розміщуватися не ближче, ніж 10 см до плінтусів.
  3. Стиль. У спальню, в дитячу кімнату, в коридор та інші приміщення потрібно підбирати килимове покриття з урахуванням заданого інтер’єру. Це може бути скандинавський стиль, модерн та інший, залежно від інтер’єру кімнати.

Останнім часом особливою популярністю користуються моделі середніх розмірів, які закривають половину всієї кімнати. Такі покриття виконують відразу дві функції: декоративну і захисну, оберігаючи підлогу від механічних пошкоджень.

.АКЦІЇ
.Підписуйтесь на новини

    2015 – 2020 © All rights reserved.

    Developed by IT-Kitchen